EDZŐTÁBORI BESZÁMOLÓ 2018

Egyesületünk idén is augusztus első hetében tartotta hagyományosnak mondható edzőtáborát.

   Helyszín az őrségi Csesztreg volt, amelynek adottságai kiválóan megfeleltek egy jó hangulatú edzőtábor lebonyolítására. A közelben lévő tó nagy segítségünkre volt a felfrissülésben és a kikapcsolódásban. A csapat zömének elhelyezése egy szintes központi fő épületben volt. A kulturáltan berendezett galériás szobákhoz vizesblokk is tartozott. A tábor területén 2 kiválóan felszerelt parasztházat is igénybe vettünk.

Az edzések a szabadban zajlottak, karatés kitartással dacolva a hőséggel. A tervezettek programokat maradéktalanul sikerült lebonyolítani, még a néha eleredő kisebb zápor sem okozott fennakadást. A napi két edzés között sport és szabadidő programok tették tartalmassá a napokat. Az esti közös játékokban a szülők és kísérők is részt vettek. A tábor területén lévő műfüves foci pályán kétszer is karatésokhoz méltó kemény csaták zajlottak, sajnos ezt néhányan meg is sínylették. A napközbeni számháború, az éjszakai edzés és azt követő labda csata növelte az amúgy sem kicsi harci szellemet.

  A tábor utolsó edzése hagyományosan a vízben zajlott, amelyben kicsik és nagyok egyaránt részt vettek. A vízi alatti légzés technika nehézségei után az est közös tábortűzzel és szórakozással telt, amelyhez DJ Feró is jelentősen hozzájárult.

  Összességében egy jó hangulatú és szakmailag is megfelelő táboron vagyunk túl. A fő szempontok, a Karate egészség nevelő hatása és a szellemi tényezők voltak a technikák gyakorlása mellett. Maximálisan kihasználtuk a hely adottságait és a tó körüli reggeli futások jó kondicionális alapot adtak.

A tábor személyzete kedves és segítőkész volt valamint az ellátás is kiváló volt.

Köszönve a részvételt, mindenkinek további tartalmas napokat kívánunk.