Edzőtábori beszámoló

Egyesületünk idén is augusztus első hetében tartotta hagyományos edzőtáborát.

     A tavalyi őrségi helyszín után ismét visszatértünk a Magyar Tenger partjára, hogy egy jó hangulatú mozgással teli hetet töltsünk el az idei edzőtábor keretében. A jó adottságokkal rendelkező helyszín és a jó idő nagy segítségünkre volt a sikeres lebonyolításban. A szállás gondok kompromisszumos megoldása után beindultak az események. 

A fő edzések a szabadban zajlottak, egy arra megfelelő homokos területen, karatés kitartással dacolva a hőséggel. A tematikát a délben zajló speciális képzések színesítették. A tervezett programokat maradéktalanul sikerült végrehajtani. A napokat sport és szabadidő programok tették tartalmassá, illetve a háttérben egy titokzatos játék is zajlott. Az alternatív programokban a kísérők is részt vettek. 

A hét derekán beiktatott „pihenőnapon” rövid és tartalmas túrát tettünk, miközben megismertük a közelben lévő „mesebeli” arborétum szépségeit és ismét megcsodálhattuk a felejthetetlen balatoni panorámát. 

Egyik nap délelőttjén kitört a számháború, az éjszakai edzés és fürdőzés pedig különlegességet csempészett az események közé. 

   A tábor utolsó edzése hagyományosan a vízben zajlott, amelyben kicsik és nagyok egyaránt részt vettek. A vízi tréning mindig nagy sikert arat, mind a résztvevők, mond pedig a közönség körében. 

A mozgalmas hét tábortűzzel és szalonna sütéssel egybekötött hangulatos bankettel zárult.

   Összességében egy jó hangulatú és szakmailag is megfelelő táboron vagyunk túl. A tervezett szempontok érvényesültek és a megfelelő technikai gyakorlás mellett maximálisan kihasználtuk a hely adottságait. A tábor jó példája volt, hogy a jó társaság és a csapat szellem a kulcsa mindennek.   

Köszönve a részvételt, mindenkinek további mozgással teli napokat kívánunk.